Parkinson Translation Services

Pre-event -- Paul Hermans 04jun22

Wat gaan we doen?

Graag nodigen wij je uit mee te doen met de fietstocht op zaterdag 4 juni a.s. De fietsroutes hebben een lengte van 30 tot 50 kilometer. De route loopt door polderlandschap en langs de zeeuws-vlaamse kust.

Aanvang fietstocht: 09.30 uur. Start fietstocht vanaf de boerderij in Sluis. Adres: Waterhoekseweg 1.

Er is parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen. We hopen veel deelnemers te mogen ontvangen.

 

Sponsor aktie

Voor deelname aan de fietstocht vragen we een bijdrage van € 5,-- per persoon (meer doneren mag natuurlijk ook). Graag opgave vooraf via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doneer en fiets mee!

 

Achtergrond

Sinds een aantal jaren heeft Paul de neurologische aandoeningen Parkinson en CAA. Helaas is eind maart van dit jaar ook duidelijk geworden dat hij lijdt aan ALS, een progressieve en ongeneeslijke aandoening. Het is nog niet te zeggen hoe snel de ziekte zal vorderen maar er is weinig perspectief. Vandaar dat Paul heel graag op korte termijn iets zinvols wil doen.

Paul kreeg het idee om een fietstocht te organiseren en op die manier een geldbedrag in te zamelen. We doneren aan Parkinson2beat, Stichting ALS Nederland en Dutch CAA foundation. Het bedrag zal evenredig worden verdeeld.

 

Parkinson2Beat doel

De fondsen die worden geworven met de actie van Paul zullen bijdragen aan de doelstellingen van Parkinson2beat die Paul nauw aan het hart liggen:

  • Inclusie
    Het inclusiefonds is voor mensen die graag mee willen doen met The Parkinson Games maar daar financieel niet (goed) toe in staat zijn. Wilt u meer weten over het Inclusiefonds dan graag een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Awareness van de omgeving verhogen
    Als de omgeving weet wat je ziekte inhoudt kunnen ze daar ook rekening mee houden. Dat is een belangrijke stap naar een betere kwaliteit van leven
  • Fundamenteel onderzoek
    Wat is de oorzaak van Parkinson en hoe komen we tot een oplossing.